2011/03/06

Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL | loker bandung

Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL. Paljud tegureid korralik auto ohutusstandardeid, mida kasutatakse igapäevases tegevuses. Üks oluline näide on tüüpi rehvid, mis sobivad teeoludes. Rehvide kulumist ei ole vastavalt teeoludele kindlasti kahju paljud kasutajad vanuse tõttu on rehvi ei kesta kaua. Pealegi, see võiks kahjustada auto ehitamisel.

Praegu on palju marki rehve turul. Loomulikult peame olema ettevaatlikud, valides marki ja tüüpi rehve vastavalt teeoludele antakse edasi iga päev. Üsna raske tõesti inimesi, kellel on vahetuid kogemusi, valides mark ja tüüp rehv. Kui teil tekib neid asju valida auto rehv, Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL. GT Radial võib olla hea valik. Ma hindan seda kaalutlust ettevõtted, mis toodavad neid.

On PT. Tbk firma Elephant riigi poiss, kes on välja töötanud üks brändi GT Radial rehvid. Seoses kogemus asutatud 1951 nii võiks moodustasid toodavad rehve vastavalt teeoludele Indoneesias. Kuna ettevõte on välja töötanud erinevate tüüpide ja mudelite rehvid jalgratta rehvid auto rehvid. See kogemus kindlasti tehtud PT. Elephant Tbk tundma palju, kuidas luua hea rehv teeolude Indoneesias on troopiline kliima.

Review Pisut ajalugu loomise PT. Elephant Tbk jätkata, mis kasu on Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL. PT. Elephant asutati aastal 1951 ja alustas oma toodangu tootmine jalgratta rehvid väljast kui seest. 1973 tehnilise abi leping ja allkirjastatud Inoue Rubber Company Jaapani toota mootorratta rehvid. Ning 1981 PT. Elephant Tbk taastada tehnilist abi Yokohama Rubber Company alustada tootmist diagonaal rehvid kommertsveokite ja reisija kohta. Vaadates neid arenguid 1993 hakkas firma tootma kaubanduslikult radiaalrehvidel sõiduautode ja kergete veoautode. Ja järgmisel aastal sai ettevõte kvaliteedi sertifitseerimise, nagu E-märk Euroopa Ühenduse ja on abikõlblikud ja Transpordiministeeriumi vajalike regulatsioonide USA turul.

Otsustades kogemusi ja tulemusi PT rehvide tootmisel. Elephant Tbk ei oleks üllatunud, kui rehv tootmine Tbk PT Gajah Tunggal saanud palju autasusid, nagu Best Rehvid Indoneesias ja rahvusvaheliselt.

Indoneesias turule enne seda hetke brändi GT Radial sõiduauto segment ei ole veel takistanud. Praegu GT Radial rehvid on kasutatud Original Equipment Manufacturer (OEM) rohkem kui ühe suure sõiduki tootja Indoneesias, nagu Toyota ja Daihatsu.

Ehk olete kunagi mõelnud, miks iga uue toote PT Gajah Tunggal alati nõudlust tarbija? Ongi, sest ettevõtted on alati "kuulda" soov tarbijale uusi rehvi tooteid. Ja see ei ole raske, sest firmad on alati püüdnud esitada ja lähedal kogukonnas.

On selge, et toode, Kagu-Aasia suurima rehvi ettevõte on võimeline konkureerima ja muutuvad top brändi parim auto rehvi turul Indoneesias. Ja võimeline konkureerima ka välismaa kaubamärke, mis on kuulus nagu Bridgestone.

Ja muidugi palju sai ka auhindu erinevate rühmade või ametite nagu sõlmimise Primaniyarta auhind Kaubandus aastal 2008 ja mis antakse otse Vabariigi Presidendi Indoneesia Susilo Bambang Yudhoyono on üks parimaid riiklikke ettevõtteid nii "globaalse brändi arendamise".

Division Teadus-ja arendustegevuse Tugev mängib olulist rolli. Käesolevas paragrahvis lõpule eksperdid kvalifitseeritud ja pädev oma vastavates valdkondades. Paljud eksperdid on lõpetanud Polütehnikumi Elephant, mis sisaldab üks juhtivaid haridusasutuste Indoneesias.

Alates teadus-ja arendustegevuse jaotus on sündinud hiljem ja 2010 Champiro Eco World Record muuseum Indoneesia andis auhinna kategoorias esimene keskkonnasõbralik toodetud rehvide .

Mitte ainult, et toode rehvi Champiro HPY sai ka auhinna Amazing Record 200 Auto Bild ajakiri vastupidavust, kvaliteeti ja tulemuslikkust rehvi pärast seda testitud menggeber Sentul rahvusvaheline circuit ajal 200 ringe ainult 1 komplekt rehve.

See on kindlasti olla takistatud, kui Elephant ei ole tugeva majandusliku tugevuse ja töötab hea ühingujuhtimise (üldjuhtimine).

Tunnustus tuli Euromoney Magazine septembris 2006, mis annab auhinna Aasia Best juhitud firma Indoneesias. Ja uuesti Elephant aastal 2011 on armu auhinna kui üks Indoneesia top 10 edukamalt juhtida ettevõtteid FinaneAsia ajakirja ja üks Indoneesia top 10 parima tootlusega ettevõtteid Forbes ajakirja.

PT Gajah Tunggal Tbk, kuna tootja GT Radial rehvid oktoobris 2009 toodetud GT Radial Champiro HPY ning juunis 2010 jalgratta GT Radial Champiro ECO, see on kujul firma, et tunneb vajadust aitab säästa loodust osana autotööstuse maailmas. Ettevõte on missioon luua keskkonnasõbralik rehv ja hoida taskukohane inimesed Indoneesia. See toode sai ka tunnustust Muri auhinna kategoorias antakse esimene riiklik tootja keskkonnasõbralik rehv.

See on asitõend Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL, seega loomulikult ka mäletab sõiduaega 60 aastat, ettevõte on veel saada tähelepanu ja koht südamed inimesi rehvitööstusele Indoneesias on rangemad. See ütles, auhind on tõeline märk ettevõtte järjepidevuse säilitamisel kvaliteet.

Popular Posts

 
© 2010 LOWONGAN KERJA BANDUNG
Template by : O-Zone Blogger